MODERNIA MODUULIRAKENTAMISTA

CITYKYLÄ

MODERNIA MODUULIRAKENTAMISTA

TAIVAANRANTA

 

Taivaanrannan asuntoalue on Lahden, Kymijärven ja Kärkjärven rantamaisemissa, sijaitseva uusi korkealuokkainen pientaloalue. Taivaanrannassa luonnosta ja vesistöistä nauttivat asukkaat pääsevät viettämään elämää luonnon rauhassa. Lyhyen matkan päässä odottavat Lahden aktiviteetit ja kulttuuritapahtumat sekä viihdettä monessa muodossa.

 

Viihtyisä Taivaanranta on asuinalue, jossa yhdistyvät veden läheisyys, kaunis maisema, laadukas, luonnonläheinen ja ympäristöystävällinen sekä yhteisöllisyyteen kannustava turvallinen pientaloasuminen.

Rakennusten energiahuollossa käytetään ympäristöystävällistä biovoimalaa sekä, asukkaan halutessa, aurinkoenergiaa. Alueelle on tehty valmiit datakaapeloinnit.

 

Taivaanrannan läheisyydessä on laaja Lapakiston retkeilyalue, ja ranta-alueita on varattu uimapaikoiksi ja venevalkamiksi. Alueella on varaukset kaupalle, päiväkodille ja ala-asteelle, jolloin lähitulevaisuudessa tarpeelliset palvelut löytyvät läheltä. Myös julkinen liikenne Taivaanrantaan on varattu ja suunnitteilla.

 

Taivaanranta sijaitsee Kymijärven ja Kärkjärven rantamaisemissa. Kuraston tilan noin 87 hehtaarin maille on toteutetaan noin 800 asukkaalle laadukas ja luonnonläheinen pientaloalue. Asuntoja on koko kaava-alueella noin 260 kpl. Tonttien koko vaihtelee noin 850-1800 neliön välillä. Kaava-alue rajoittuu yli 3 kilometrin matkalta Kymijärven ja Kärkjärven rannoille.

Rannat jätetään pääosin virkistyskäyttöön uima- ja venerantoineen sekä ulkoilureitteineen. Tällä hetkellä (toteutusvaihe 1) tontteja voi varata Kannaksen alueelta.