MODERNIA MODUULIRAKENTAMISTA

CITYKYLÄ

MODERNIA MODUULIRAKENTAMISTA

* CITYMODUULI rakentaa yhteisöllisiä omakotikyliä kaupunkeihin ja kuntiin koko Suomen alueella. Kylät suunnitellaan puutarhamaisiksi ja viihtyisiksi asuinalueiksi huomoiden asukkaiden toiveet.  Talot rakennetaan pääasiassa kaupunkien ja kuntien vuokratonteille, jolloin ostohinta jää huomattavan edulliseksi. Omakotitalot valmistetaan laadulla moduuleista huomioiden tämän päivän vaatimukset. Mikäli halutaan rakentaa ensin esim. 55 m2 kompakti pikkukoti, on myöhemmin taloa mahdollista laajentaa tarpeen mukaan lisämoduuleilla. Jos elämäntilanne muuttuu ja esim. joudutaan muuttamaan uudelle paikkakunnalle, voi kodin siirtää uudelle tontille.

 

* CITYMODUULI rakentaa myös muuttovalmiin moduulikodin asiakkaan omalle tontille.  Tiimimme kanssa suunnittelemme sinulle modernin, käytännöllisen ja viihtyisän kodin tarpeittesi mukaan nopeasti ja vaivattomasti.

 

* Rakennamme myös kaupungeille, kunnille, yrityksille ja yksityisille paritaloja, rivitaloja, pienkerrostaloja, julkisia rakennuksia sekä lisärakennuksia.

Meillä on sinulle miljöö valmiina Taivaanrannassa, toisimmeko uuden kotisi sinne?

Videon tekijät, Devnet & Hämäläinen

(C) 2017 CITYKYLÄ copyright